foto1
Rábavidék csodálatos tájai...
foto1
Kilátó az őrségi tájra...
foto1
Egy elfeledett szénaforgató...
foto1
Az igazi falusi vacsora...
foto1
Barangolás az erdőben...
Tel. +36-20/588-9540
vasfalutur@gmail.com

Falusi Turizmus

Vas Megyei Szövetsége

pinceporiHozzávalók: (20 főre)

4 kg sertéslapocka, 50 dkg sertészsír, 50 dkg vöröshagyma, 5 kg burgonya, 5 dkg őrölt fűszerpaprika, 20 dkg tv-paprika, 20 dkg paradicsom, 1 babérlevél, 1 teáskanál őrölt feketebors, 1 teáskanál őrölt kömény, 1 teáskanál őrölt szerecsendió, 1 kávéskanál kakukkfű, 5 gerezd fokhagyma, só, 2 dl vörösbor.


A húst nagyobb kockákra vágjuk, és átmossuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, zsírban üvegesre pároljuk. Lehúzzuk a tűzről, belekeverjük az őrölt paprikát, és felengedjük egy liter vízzel.

Ebbe tesszük bele a feldarabolt húst, dobunk rá egy babérlevelet, és másfél órán át főzzük.
Közben a paprikát, paradicsomot és krumplit felkockázzuk, és a félkész pörkölthöz adjuk. Fűszerezzük borssal, köménnyel, szerecsendióval, kakukkfűvel, zúzott fokhagymával. Ízlés szerint sózzuk, és amikor már megfőtt (kb. fél óra múlva) 2 dl vörösbort öntünk bele.

  • Olívia vend..
    9915.Nádasd,Petőfi ...
  • Bogár vend..
    9941 Őriszentpéter ...
  • Ági vendég..
    9766 Rum, Kossuth ...
  • Lovasudvar F..
    9612 Bögöt Tóth ...
  • Csurgóparti..
    9842 Alsóújlak,
  • Kétvölgy V..
    9982 Kétvölgy ...
  • Bozsoki Pihe..
    9727 Bozsok Rákóczi ...
  • Anna Vendég..
    9799 Szentpéterfa,

Legújabb szállások

Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szállás kereső

Bejelentkezés

Látogató számláló

0.png0.png2.png1.png9.png5.png8.png
Mai látogatók9
Tegnapi látogatók75
E heti látogatók84
Havi látogatók926
Összes21958

A Falusi Turizmus Vas Megyei Szövetség weboldalán a nagyobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie-kat) használunk. A böngészés folytatásával Ön jóváhagyja a sütik használatát.