Nika vendégház az Őrségben
Nika vendégház az Őrségben
Cím: 9941 Őriszentpéter, Kovácsszer.55.
Leírás:

Legyen a vendégünk az Őrségben lévő Nika Vendégházban, ahol barátságos, nyugodt, családias környezetben pihenhet!

Vendégházunk az Őrség központjában, Őriszentpéteren, a Kovácsszeren várja vendégeit. A kisvárosban több élelmiszerbolt, étterem, cukrászda és fagyizó található. Kerékpár, és robogókölcsönzési lehetőség segítheti a környező falvakba való természetközeli kirándulásokat. A vendégház közelében lovaglási lehetőség!

Az 50 m2-es, különálló, járólapos vendégházban egy 4 ágyas pótágyazható szoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba és külön helyiségben WC található.
A szobában rossz idő esetére 55 csatornás TV, ingyenes WiFi internet, a konyhában hűtő, mikró, gázrezsó, egyéb konyhai felszerelések (kenyérpirító, kávé-teafőző, több személyre poharak, tányérok, edények) szolgálják vendégeink kényelmét.

Az udvar hatalmas zöldterület, amely a Szala patakig húzódik.
Az udvaron bográcsozó hely, hintaágy, gyermekek részére homokozó, lengőteke valamint foci lehetőség van. Érdekességként említenénk a házigazda édesapja által készített asztali tekét, ami érdekes kikapcsolódási lehetőség kicsiknek és nagyoknak egyaránt, vendégeink körében nagyon népszerű!
Az udvaron többféle gyümölcsfa található, terméséből örömmel fogyasztanak vendégeink, a városi gyerekek sokszor itt szednek először fáról (és nem a piacról) gyümölcsöt!
A ház körül sok kisállat - tyúkok, nyuszik, galambok, kutya, cica - él, barátságos, simogatható állatok!
Biztonságos parkolás a vendégház előtt!
A vendégháztól néhány percnyi sétával elérhető az Őrségi Nemzeti Park Igazgatósága, ahol túraajánlatokkal, szekerezéssel, kirándulási ötletekkel, szakvezetéssel várják az Őrségbe látogatókat. A szintén néhány percnyi távolságra található fazekasnál vásárlási, korongozási lehetőség!
Minden hozzánk érkező kedves vendéget egy kupica Őrségi kisüstivel fogadunk, és a közeli étteremben 10% étkezési kedvezményt biztosítunk.
Legyen a Vendégünk !

Tulajdonos:
Nika György, nikavendeghaz@gmail.com
Hirdetés típusa: Bérelhető
kapcsolatok: +36-30/638-9981, +36-94/428-210
Szobák (apartmanok) száma: 1
Fürdőszobák száma: 1
Férőhelyek száma: 4
Kapcsolattartó
(ha eltér a tulajdonostól):
Nika Györgyné (Erika)
kapcsolatok: +36-30/638-9981, +36-94/428-210
Státusz: Aktív
Szállás típusa: Önálló vendégház
Telek mérete: 2000
Szálláshely mérete: 50
Parkolók száma: 2
Utoljára frissítve: 2016