Bogár vendégház
Bogár vendégház
Cím: 9941 Őriszentpéter Alszer 9.
Leírás:

Vendégházunk - amely már a 90-es évektől kezdődően üzemel - az Őrség központjában, Őriszentpéteren található, csendes, pihenésre, kikapcsolódásra ideális helyen. A portát délről egy kis fenyőerdő határolja.
A szépen parkosított udvaron két különálló apartman van.
A kis ház két személyes, igény esetén pótágyazható; a szobához konyha, fürdő, WC és előtér tartozik. A konyhában hűtőszekrény, kétlapos villanyfőző, mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző, edény- és étkészletek, poharak, evőeszközök, konyharuhák, mosogatószer és alapvető fűszerek állnak a vendégek rendelkezésre.
Az udvarban levő nagyobb házban 1 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, és egy fedett terasz étkezősarokkal található. Itt 5 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. A konyha felszereltsége: hűtőszekrény, kétlapos villanyfőző, mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító, edény- és étkészletek, poharak, evőeszközök, konyharuhák, mosogatószer és alapvető fűszerek.
A vendégházakat tavasztól késő őszig adjuk ki. Vendégeink autóikkal a zárt udvaron tudnak parkolni. Igény esetén megbeszélés szerint szívesen készítünk hagyományos őrségi ételeket, rétest, dödöllét, valamint programok szervezésében is segítünk.
Nem titkolt célunk, hogy a bennünket választó kirándulók kipihenten és szép emlékekkel térjenek haza, és jó érzéssel gondoljanak vissza az itt eltöltött időre!

Tulajdonos:
Bogár Mária Magdolna, bogarlak@citromail.hu
Hirdetés típusa: Bérelhető
kapcsolatok: +36-30/438-7027
Szobák (apartmanok) száma: 3
Fürdőszobák száma: 2
Férőhelyek száma: 7
kapcsolatok: +36-30/438-7027
Státusz: Aktív
Szállás típusa: Önálló vendégház
Telek mérete: 5000
Szálláshely mérete: 83
Parkolók száma: 2
Utoljára frissítve: 2016